Membership Information

Ați selectat Pachet de Bază - Abonament - Marketing pe Social Media nivelul de membru.

La Candesly, înțelegem importanța unei prezențe puternice pe social media pentru succesul afacerii tale. Cu pachetul nostru de bază, vă oferim o soluție completă pentru gestionarea și promovarea afacerii dvs. pe platformele sociale populare. Este timpul să vă conectați cu audiența dvs. și să vă creșteți angajamentul online!

Ce include:

  • Analiză Inițială: Începem prin a înțelege afacerea dvs., publicul țintă și obiectivele dvs. pentru a crea o strategie de social media eficientă.
  • Crearea de Conținut: Echipa noastră de specialiști în social media va crea conținut de înaltă calitate și relevant pentru a angaja și a atrage audiența dvs.
  • Programare și Publicare: Vom programa și publica conținutul dvs. în momentele optime pentru a maximiza expunerea și angajamentul.
  • Monitorizare și Raportare: Urmarim performanța campaniilor dvs. pe social media și vă oferim rapoarte regulate pentru a vă ajuta să înțelegeți progresul și să identificați oportunitățile de îmbunătățire.

Cu Candesly la bord, veți fi pe drumul cel bun spre succesul online.

The price for membership is 497,00 Lei per Lună.

Account Information

Sugestie: Parola trebuie să fie de cel puțin șapte caractere. Pentru a o face mai puternică, folosește litere mari și mici, numere și simboluri, cum ar fi ! " ? $ % ^ & ).
LEAVE THIS BLANK
Already have an account? Log in here

Facturare


Join our mailing list.