Candesly.ro

Candesly este o agenție web cu servicii complete care vă poate ajuta să creați, să construiți, să gestionați și să promovați site-ul web al afacerii dvs. în România.

Vizitează site-ul web

Cum functioneaza

Specializare – Ne specializăm în crearea de site-uri web pentru afaceri din România. Avem o înțelegere profundă a pieței locale și a nevoilor clienților noștri.

Experiență – Avem o experiență în dezvoltarea de site-uri web pentru afaceri din România. Lucram cu clienți, de la companii mici la companii mari.

Calitate – Ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate. Toate site-urile web pe care le creăm sunt optimizate pentru performanță, securitate și accesibilitate.

VintedBoutique.ro

Descoperă farmecul unic al hainelor vintage direct din dulapul tău la Vinted Boutique.

Suntem un concept nou și inovator în lumea modei, unde frumusețea și povestea fiecărui articol se întrepătrund pentru a crea experiențe de shopping autentice.

La Vinted Boutique, încurajăm femeile să-și împărtășească povestea de modă și să ofere hainelor pe care nu le mai poartă o șansă la o nouă viață.
 
Adu-ne hainele tale vintage de calitate și noi le vom expune cu mândrie în magazinul nostru online.
 
Pentru fiecare articol vândut, percepem un comision de 30%, iar tu primești restul.
Vizitează site-ul web

Cum functioneaza

Autenticitate: Fiecare articol din magazinul nostru are o poveste unică și este adus direct din dulapurile fashionistei din spatele lui.
 
Diversitate: Descoperă o gamă variată de haine vintage, de la rochii elegante la piese originale care îți vor completa garderoba cu stil.
 
Sustenabilitate: Prin consignarea hainelor tale, contribui la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei mode sustenabile.
 
Experiență Personalizată: Suntem aici pentru a oferi o experiență personalizată de shopping, atât pentru cumpărători, cât și pentru consignatoare.
 
Vânzare fără probleme: Transformă-ți dezordinea din dulap în numerar, vânzându-ne articolele tale de epocă uzate ușor.
 
Servicii excepționale pentru clienți: echipa noastră se va ocupa de toată promovarea produselor aduse de tine in consignația noastră.
 
Vom posta pe toate rețelele de socializare, pe site-uri naționale si internaționale de vânzări, pe toate grupurile noastre de WhatsApp, etc etc…

Televiziunea-vtv.ro

Televiziunea VTV este un post național de televiziunea ce emite din Râmnicu Vâlcea începând cu data de 27 februarie 2008.

SC VEZI TELEVIZIUNE SRL, persoană juridică română, constituită conform legii ca societate cu răspundere limitată, cu sediul în Râmnicu Vâlcea, str. General Magheru, nr 18, jud. Vâlcea, titulară a licenței audiovizuale pentru serviciile de programe cu denumirea VTV.

Nume reprezentant legal: – Ștefănescu Diana – Director General

Vizitează site-ul web

Cum functioneaza

Structura acționariatului până la nivel de persoană fizică și juridică, asociat sau acționar care deține o cotă mai mare de 20% din capitalul social:

ILIE VIRGIL BICĂ – peste 50 % din CS

Numele persoanelor responsabile de conducerea societății și ale celor care își asumă în principal responsabilitatea editorială:

Irina Ripan – Editor coordonator.

Coordonatele furnizorului de servicii mass-media, inclusiv adresa de poștă electronică și a site-ului de internet: Râmnicu Vâlcea, str. General Magheru, nr 18, www.televiziunea-vtv.ro, e-mail: secretariat@televiziunea-vtv.ro, tel. 0350 40 30 70.

Organismele de reglementare competente – Consiliul Național al Audiovizualului: www.cna.ro